Casino screenshot voor Kansino review

Kansino Review

Sterren: 5/5 | reading time Leestijd: 20 min
Laatst bijgewerkt: 23/02/2024 11:41 | Auteur: Michael

Kansino is één van de online casino's in Nederland waarbij een gokje wagen interessant is. Kansino Casino is betrouwbaar en veilig, omdat de goksite beschikt over een vergunning van de Kansspelautoriteit. Wie een gokje wil wagen op verschillende gokkasten en videoslots kan zich ongetwijfeld voor een langere tijd goed vermaken bij Kansino.nl online.

Ook voor de liefhebbers van live casino spellen heeft deze goksite een passend spelaanbod te bieden. Wel is het belangrijk om mee te geven dat deze spelaanbieder geen sportsbook heeft. Onder de categorie casino bonussen komen we een mooi €250 welkomstbonus tegen. Bij deze aanbieder draait het dus voornamelijk om casino spellen en daar kunnen spelers vanaf 18 jaar van genieten.

Wij hebben dit online casino uitgebreid getest en in deze Kansino review willen we graag vertellen wat er verwacht kan worden!

Bonus tot € 250

Speel
Over Kansino Promoties & bonussen Speelomgeving & software Live casino aanbod Betrouwbaar Storten & uitbetalen Conclusie Onlinecasino1.nl

Over Kansino

Deze goksite ontving op 1 oktober 2021 een vergunning van de Kansspelautoriteit. Daarmee behoorde dit online casino tot de eerste tien vergunninghouders in ons land. Kansino is onderdeel van Play North Limited. Toen de goksite net live ging op 1 oktober 2021, werden de kansspelen nog aangeboden onder de naam Batavia Casino. Niet veel later werd de naam gewijzigd naar Kansino, omdat dit beter bij het gokbedrijf zou passen. De naam Kansino is nu erg bekend, omdat dit het online casino is met het grootste spelaanbod van alle legale goksites in Nederland. Bij dit online casino staat bewust spelen hoog in het vaandel en daarom wordt er een betrouwbare speelomgeving aangeboden. De spelers worden optimaal beschermd en Kansino streeft ernaar om de risico’s van online gokken te minimaliseren. Dat is dan ook één van de redenen waarom er geen casino bonussen aangeboden worden bij deze goksite.

Website van Kansino

Bij dit online casino kunnen spelers rekenen op een overzichtelijke website met rustige kleuren. De website laat de kleuren blauw, wit en oranje zien. Het viel ons meteen op dat dit online casino een frisse en vrolijke uitstraling heeft. Er worden direct categorieën weergegeven waar spelers naartoe kunnen gaan. Zo kan er onder andere geklikt worden op ‘Casino’, ‘Live Casino’ of ‘Favorieten’. Ook is er direct al een zoekbalk beschikbaar waarmee spelers hun favoriete spel of provider terug kunnen vinden. De overzichtelijke website laadt snel en is dus erg fijn in gebruik.

Mobiel spelen bij Kansino

Niet elke speler is altijd in de buurt van een computer of laptop, maar dat wil niet zeggen dat er niet gespeeld kan worden bij Kansino. Dit online casino is namelijk ook mobiel erg goed bereikbaar. Via een smartphone of tablet die met internet is verbonden kunnen spelers de website van Kansino laden. Dit kan via de webbrowser. De mobiele website van het online casino is wel iets anders ingedeeld dan de site die via een desktop verschijnt, maar is nog steeds overzichtelijk en ruim. Mobiel worden namelijk precies dezelfde casino spellen aangeboden dan wanneer er gespeeld wordt via een computer of laptop. Dat maakt mobiel spelen alles behalve moeilijk. Bovendien zal elk spel zich aanpassen naar het formaat van het beeldscherm, zodat er altijd full screen gespeeld kan worden. Dit zorgt voor de optimale spelbeleving.

De Kansino app

De Kansino app speelt in op de groeiende trend van mobiel casino spelen en biedt een geoptimaliseerde ervaring voor gebruikers die via hun smartphone toegang willen tot hun online casino-omgeving. Als je gebruikt wilt maken van de Kansino Casino app dan kun je deze eenvoudig downloaden in de Playstore of Appstore.

Onderscheidt wordt in de app van Kansino vooral gemaakt door de overzichtelijke layout die gebruikers een helder overzicht geeft van alle beschikbare spellen. Deze zijn geoptimaliseerd met HTML5-software, wat zorgt voor een naadloze en meeslepende speelervaring op mobiele apparaten. Bovendien maakt de intuïtieve navigatie van de app het eenvoudig om toegang te krijgen tot verschillende functies zoals live chat, promotiepagina's, trending games en favoriete spellen. Deze app is daarmee erg handig in gebruik ten opzichte van de mobiele versies van andere Nederlandse casino's.

Een account bij Kansino

Tijd benodigd: 6 minuten

Om je aan te melden voor een Kansino account en in zet kunnen zetten op de spellen, volg je een duidelijk en eenvoudig stappenplan. Hier is een overzicht van de procedure, waarna bij Kansino inloggen mogelijk zal zijn:

1

Step 1: Registratie starten

Begin met het bezoeken van de Kansino website via de 'SPEEL' knop van onze website en klik op de 'REGISTREREN' knop die bovenaan op de homepagina te vinden is om het aanmeldproces te starten.

2

Step 2: Accountgegevens invoeren

Vul je e-mailadres en gewenste wachtwoord in. Dit zijn de inloggegevens die je in de toekomst zult gebruiken. Je kunt hier ook aangeven of je promoties wilt ontvangen en je moet de algemene voorwaarden accepteren.

3

Step 3: Identificatiedocument uploaden

Kies het type identificatiedocument dat je wilt gebruiken - paspoort, rijbewijs of identiteitskaart - en upload de vereiste bestanden.

4

Step 4: Verificatie van gegevens

Verifieer je persoonlijke gegevens, hetzij handmatig of via iDIN, wat een snelle en veilige manier is om je identiteit te bevestigen met je bankgegevens.

5

Step 5: Bank selecteren

Als je iDIN gebruikt, selecteer dan je bank en volg de instructies om je gegevens te controleren en je IBAN in te voeren.

6

Step 6: Limieten instellen

Stel je persoonlijke speellimieten in zoals stortings-, tijd- en saldo-limieten om verantwoord spel te bevorderen.

7

Step 7: Account verificatie

Voltooi de verificatie van je account door de 4-cijferige code in te voeren die naar je e-mailadres en telefoonnummer is gestuurd.

Benodigdheden voor het aanmaken van een account

Om een account aan te maken bij Kansino heb je de volgende zaken nodig:

Geldig e-mailadres: Dit zal gebruikt worden als je gebruikersnaam en om belangrijke communicatie van Kansino te ontvangen.

Sterk wachtwoord: Voor de beveiliging van je account is het belangrijk een sterk en uniek wachtwoord te kiezen.

ID-document: Dit kan je paspoort, rijbewijs of identiteitskaart zijn om je identiteit te verifiëren.

Bankrekening: Deze heb je nodig om jezelf te verifiëren via iDIN en voor het instellen van stortingslimieten.

Persoonlijke gegevens: Waaronder mogelijk je IBAN en andere relevante informatie voor het instellen van je accountlimieten.

Mobiel toestel of computer: Om de stappen voor registratie uit te voeren en de verificatiecodes te ontvangen.

Zorg dat je deze zaken bij de hand hebt voordat je het registratieproces bij Kansino start om een soepele aanmelding te waarborgen.

Kansino inloggen

Inloggen bij Kansino is snel en moeiteloos mogelijk. Nadat je een eigen account hebt gecreëerd met je persoonlijke e-mailadres en een veilig wachtwoord staat niets meer in de weg om te starten.

Eenmaal op de website van Kansino vind je de inlogoptie duidelijk gepositioneerd; een simpele klik op de inlogknop opent een venster waar je je aanmeldgegevens invult. Daarna ben je met één klik klaar om toegang te krijgen en zal je jezelf dus bij Kansino inloggen.

Direct nadat je op de login knop geklikt hebt krijg je vervolgens toegang tot alle spellen. Daarbij heb je vanzelfsprekend ook de mogelijkheid om je account gegevens te beheren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de speellimieten of andere persoonlijke gegevens.

Kansino

  • Naam
  • Kansino
  • Oprichting
  • 2021
  • Eigenaar
  • Play North LTD
  • Chat
  • Telefoon
  • E-mail
  • klantenservice@kansino.nl
  • Review

Bonus

Bonus tot € 250

Betaalmogelijkheden

iDeal
mastercard
visa
maestro

Andere promoties en acties van Kansino Casino

Kansino staat bekend als hoofdsponsor van AZ Alkmaar en dat is ook terug te vinden bij de promoties. Regelmatig worden spelers verblijd met de mogelijkheid om tickets te winnen voor een wedstrijd.

Ook dit is niet het enige. In het Kansino promotie overzicht kom je ook regelmatig meer specifieke acties tegen waar je aan mee kunt doen. Denk daarbij aan toernooien rondom de zomer of zelfs Kerst en ook bonussen bij een tussentijdse storting.

Belangrijk is dat je in jouw account hebt aangegeven dat Kansino je op de hoogte mag houden over promoties en andere acties. Heb je dit gedaan? Dan zal je altijd als één van de eerste op de hoogte zijn als je weer ergens aan mee kunt doen.

Kansino welkomstbonus

Bij Kansino waren er langere tijd geen casino bonussen beschikbaar. Toch is dat in december 2023 door de goksite veranderd. Er is sindsdien namelijk een Kansino welkomstbonus beschikbaar. Nieuwe spelers vanaf 24 jaar kunnen daar gebruik van maken. Wie de welkomstbonus van Kansino wil claimen zal minimaal €20 over moeten maken naar het spelersaccount. Op basis van de eerste storting kunnen spelers namelijk een 100% bonus claimen. Het bonusgeld dat hiermee ontvangen wordt kan oplopen tot maximaal €250. De welkomstbonus kan eenmalig ontvangen worden en ook alleen op basis van de eerste storting.

Voorwaarden van de Kansino bonus

Er moet goed rekening gehouden worden met de voorwaarden die voor de Kansino bonus van toepassing zijn. Nieuwe spelers kunnen alleen de welkomstbonus claimen als ze 24 jaar of ouder zijn. Het bonusbedrag wordt toegepast op basis van de eerste storting. Om de bonus te kunnen ontvangen moet er minimaal €20 gestort worden. Spelers moeten de bonus rondspelen met een wagering van 30x en dit moet binnen dertig dagen voltooid worden. Lees goed de voorwaarden door om zo ongewenste verrassingen te voorkomen.

casino promoties

Het spelaanbod van Kansino

Het ruime spelaanbod zorgt voor veel vermaak en ook vangt dit direct het gat op van de casino bonussen die hier ontbreken. Door de vele casino spellen die aangeboden worden zal de verveling geen moment toe hoeven slaan. Zodra er bij Kansino gespeeld wordt zal het ruime spelaanbod via de categorie ‘Casino’ geopend kunnen worden.

Wie deze categorie opent zal direct verrast worden door de vele spellen die in beeld worden gebracht. Er wordt een deel van de populaire spellen, live casino spellen, klassiekers, Megaways spellen, nieuwe spellen en jackpot slots laten zien. Hier kan de speler al direct een spel van aanklikken, maar wie verder wil zoeken kan uiteraard ook de zoekbalk gebruiken. In de zoekbalk kan de naam een spel of provider ingetypt worden. Het gezochte spel wordt (indien beschikbaar) dan direct weergegeven. Is er een naam van een provider ingetypt? Dan worden alle spellen die hiervan beschikbaar zijn in beeld weergegeven.

Er kan ook gebruik worden gemaakt van de categorieën die het online casino te bieden heeft. In het spelaanbod kunnen spelers kiezen voor de volgende categorieën:

  • Lobby
  • Populair
  • Nieuw
  • Klassiekers
  • Tafelspellen
  • Live casino
  • Jackpots
  • Arcade
  • Alle games

Populaire slots en providers

Kansino is niet voor niets het online casino met het grootste spelaanbod van Nederland. Er worden namelijk meer dan maar liefst 2.000 spellen aangeboden bij deze goksite. Wie het volledige spelaanbod opent kan precies zien hoeveel spellen er beschikbaar zijn. Omdat het spelaanbod zo ruim is kan het (voor nieuwe spelers) moeilijk zijn om direct een geschikt spel te vinden. Daarom hebben wij hieronder een lijst weergegeven met daarin tien populaire slots die bij Kansino gespeeld kunnen worden. Neem gerust een kijkje tussen onderstaande spellen en wie weet wordt ook jouw interesse hiermee gewekt:

SPELNAAM
PROVIDER
Sweet Bonanza
Pragmatic Play
Multi6Player
Stakelogic
Fire Joker   
Play N GO
Random Runner
Greentube
Big Bass Bonanza
Pragmatic Play
Temple Tumble 2 Dream Drop
Relax Gaming
Book of Dead   
Play N GO
88 Fortunes
SG Digital
Starburst   
Netent
Eastern Emerald Megaways
Quickspin

Inzetlimieten bij Kansino

Goed om te weten is dat er bij elk spel binnen het aanbod van Kansino rekening gehouden moet worden met de inzetlimieten die gehanteerd worden. De inzetlimieten kunnen per spel verschillend zijn. Het is dus belangrijk om hier van te voren goed naar te kijken voordat er gespeeld wordt. De inzetlimieten van het spel moeten namelijk binnen het budget van de speler passen, want verantwoord gokken staat hier hoog in het vaandel. Speel dus niet met inzetten die eigenlijk niet gemist kunnen worden binnen het budget. De inzetlimieten bij de online gokkasten en videoslots liggen doorgaans lager dan in het live casino.

Spelers die wat meer op het budget willen letten kunnen bij online slots vaak al vanaf €0,10 een gokje wagen. In het live casino ligt de minimum inzet per speelronde vaak al tegen de €1. In enkele gevallen kan er in het live casino minimaal €0,10 of €0,50 per ronde geplaatst worden. Bij online gokkasten en videoslots ligt de maximum inzet vaak tussen de €100 en €200 per speelronde. Daar kunnen dus ook spelers met een hoger budget een gokje op wagen. Voor de echte highrollers onder ons zal het live casino zeer interessant kunnen worden. In het live casino van Kansino worden er diverse tafelspellen en spelshows aangeboden met hoge inzetlimieten. Bij deze spellen kan het zomaar zijn dat er per speelronde tot wel €10.000 of meer ingezet kan worden. Voor elke speler en elk budget heeft Kansino dus wel geschikte spellen klaarstaan.

Jackpot slots ontdekken

Hoe leuk is het als er tijdens het spelen bij Kansino een flinke geldprijs gewonnen wordt? Het is allemaal mogelijk met de jackpot spellen die hier beschikbaar zijn. Bij dit online casino worden er diverse jackpot slots aangeboden die voor hoge uitbetalingen kunnen zorgen. Door op de categorie ‘Jackpots’ te klikken worden alle spellen weergegeven die met een jackpot gespeeld kunnen worden. Dit kunnen zowel vaste als progressieve jackpots zijn. Bij een progressieve jackpot blijft de waarde van de jackpot net zolang oplopen tot het moment dat hij valt. Daardoor kan dit er ook voor zorgen dat een speler ineens miljonair wordt. Alles is mogelijk! Welke jackpot slots er bij Kansino zeker niet gemist mogen worden? Dat laten wij graag zien in de onderstaande lijst met daarin tien populaire jackpot slots bij Kansino:

SPELNAAM
PROVIDER
Mega Moolah   
Games Global
Multi Player 4 Player
Stakelogic
Temple Tumble 2 Dream Drop
Relax Gaming
9 Blazing Diamonds Wowpot!
Games Global
Immortal Romance Mega Moolah
Games Global
Snake Arena Dream Drop
Relax Gaming
Big Runner Deluxe
Stakelogic
Absolootly Mad: Mega Moolah
Games Global
Wild Moon
Stakelogic
Ancient Fortunes: Poseidon WowPot! Megaways
Games Global

Kansino software providers:

microgaming
netent
Yggdrasil
iSoftbet
Big Time Gaming
Evolution Gaming
Pragmatic Play
red tiger gaming
Relax Gaming
stakelogic
Elk Studios
play and go
Push Gaming
Nolimit City
Greentube
Merkur Software
Quickspin
thunderkick
wazdan
Synot
Inspired Gaming
RedRake Gaming
Leander Games
Skywind
Swintt
endorphina

Spelen in het live casino

Naast online gokkasten en videoslots zijn er bij Kansino ook diverse live casino spellen beschikbaar. Dit online casino werkt alleen samen met de beste merken en werkt daarom samen met de providers Evolution en Pragmatic Play voor het aanbieden van de beste live casino spellen. In het live casino kunnen er diverse tafelspellen en Game Shows opgezocht worden. Zo is het onder andere mogelijk om Roulette, Blackjack, Baccarat of Poker te spelen. Van elk tafelspel worden er diverse varianten aangeboden, waardoor er altijd gespeeld kan worden op een manier hoe de speler dit wilt. Er kunnen bijvoorbeeld tafelspellen gespeeld worden met unieke side bets, vermenigvuldigers of features. Dit geldt ook voor de Game Shows, want zij kunnen spannende bonusspellen en/of vermenigvuldigers bieden. Daarmee wordt het al snel spannend, want daarmee kunnen geldprijzen ook flink stijgen.

De spanning in het live casino is werkelijk om te snijden. Er wordt namelijk gespeeld via een live videoverbinding en hierdoor krijgt de speler zicht in een echte studio. In deze studio is het spel goed zichtbaar en wordt ook de dealer of host in beeld gebracht. Daardoor lijkt het net of er bij een landbased casino gespeeld wordt. Kansino weet hiermee een unieke spelervaring te bieden, wat voor elke speler interessant zal worden. Bekijk hieronder welke live casino spellen bij Kansino erg goed in de smaak vallen onder de spelers:

SPELNAAM
PROVIDER
XXXtreme Lightning Roulette
Evolution
Sweet Bonanza Candyland
Pragmatic Play
Crazy Time
Evolution
Mega Wheel
Pragmatic Play
Immersive Roulette
Evolution
Blackjack Party
Evolution
ONE Blackjack
Pragmatic Play
Speed Baccarat
Evolution
Casino Hold’em
Evolution
Three Card Poker
Evolution

Voor- en nadelen

  • Spelaanbod is zeer breed
  • Veelzijdig live casino
  • Uitstekende support opties
  • Uitbetalingen binnen een kwartier
  • iDEAL is beschikbaar
  • Geen wedden op sport
  • Geen welkomstbonus

Extra Chilli Epic Spins spelen van Evolution
Double Ball Roulette
Dragonara Roulette
Blackjack Party

Is Kansino betrouwbaar?

Goed om te weten is dat wij op onze website alleen legale online casino’s laten zien en daar is Kansino er één van. Dit online casino is in het bezit van een vergunning die door de Kansspelautoriteit is verleend. De vergunning werd verstrekt op 1 oktober 2021. Kansino laat daarom op de website ook het label ‘Vergunninghouder Kansspelautoriteit’ zien. Het licentienummer wordt daar ook bij vermeldt. Dat is: 1653/01.247.166.

Omdat Kansino een legaal en betrouwbaar online casino is worden er alleen spelers van 18 jaar en ouder toegelaten. Wie jonger is dan 18 jaar zal geen toegang krijgen tot het aanbod van dit online casino. Datzelfde geldt voor de spelers die zich hebben laten inschrijven bij CRUKS. Wie bij CRUKS geregistreerd staat heeft zich namelijk laten uitsluiten voor kansspelen en mag daarom bij geen enkel online of fysiek casino toe worden gelaten. Hier wordt dan ook streng op gecontroleerd door de Kansspelautoriteit.    

Kansino klantenservice

Het kan altijd gebeuren dat er vragen zijn. Schroom in dat geval zeker niet om contact op te nemen met de Kansino klantenservice. Deze helpdesk is 24/7 bereikbaar en staat graag klaar voor de bezoekers. Wie vragen, klachten of opmerkingen heeft kan op elk gewenst moment contact opnemen. Een medewerker spreken kan via de live chat, de e-mail of telefonisch. De speler zelf bepaald op welke manier er met Kansino contact op wordt genomen.

Een medewerker spreken voor vragen of iets anders? Gebruik dan de onderstaande contactgegevens:

  • Live Chat: 24/7 bereikbaar
  • E-mailadres: klantenservice@kansino.nl
  • Telefoon: 0800-7770333
kansspelautoriteit

Storten & betalen bij Kansino

Voor het storten van geld kan er gebruik gemaakt worden van iDEAL. Als de speler ingelogd is kan er via het account geklikt worden op ‘Opwaarderen’. Hiermee geeft de speler aan dat er geld gestort moet worden in het account. Kies je bank en vul het bedrag in dat overgemaakt mag worden. Houdt daarbij uiteraard rekening met je eigen budget. Zodra de transactie is afgerond zal het bedrag direct zichtbaar zijn in het spelersaccount. Hiermee kunnen spelers inzetten plaatsen op spellen naar keuze. Voor het storten van geld hanteert Kansino een minimum stortingsbedrag van €10 en een maximum stortingsbedrag van €7.000.

Uitbetalen

Een winst behaald? Danis het tijd om een Kansino uitbetaling aan te vragen. Elke winst kan uit worden betaald naar de persoonlijke betaalrekening. Dit gebeurd altijd naar de betaalrekening die bij de registratie aan het spelersaccount is gekoppeld. Zo weet Kansino zeker dat de winst naar de juiste persoon overgemaakt wordt. Via het account kan er geklikt worden op ‘Uitbetalen’. Hier kan er aangegeven worden hoeveel geld er uitbetaald moet worden. Het minimum opnamebedrag is €10 en het maximum opnamebedrag is €10.000.

Een uitbetaling aanvragen doe je zo:

1. Log in op de website van Kansino

2. Klik op het account icoontje en navigeer naar uitbetalen

3. Vul het bedrag in wat je wilt uitbetalen en klik hierna op de oranje knop

De Kansino uitbetalingen verlopen veilig en snel. Zodra het opnameverzoek is ingediend zal deze direct door het online casino op worden gepakt. Daardoor ontvangen spelers al binnen slechts 15 minuten hun geldbedrag op hun betaalrekening!

Betaalmethodes

Daar Kansino alleen voor de Nederlandse speler in het leven geroepen is heeft het management aldaar ervoor gekozen om slechts één betaalmethode aan te bieden: iDeal! Nu klinkt één methode niet echt veel, maar het is juist wel degene waar we allemaal al gebruik van maken.

Als je bij Kansino de betaalmethode iDeal wilt gebruiken om te storten klik je bovenin het account op het 'plus icoon'. Als je dit gedaan hebt wordt het stortingsproces gestart. Je kunt dan kiezen voor een standaard bedrag van €25 - €50 of €100 om te storten, maar hebt natuurlijk ook de optie om zelf een bedrag in te geven.

De minimale storting die je bij een iDeal betaling op de website van Kansino Casino doet moet altijd minimaal €10 zijn. maximaal kan er per transactie een bedrag van €5000 toegevoegd worden.

Uitbetalingspercentage bij Kansino.nl

Het uitbetalingspercentage is een cruciale factor bij het kiezen van spellen in online casino's zoals Kansino. Dit percentage, uitgedrukt in een proportie van 100, weerspiegelt de gemiddelde hoeveelheid geld die spelers kunnen verwachten terug te winnen over een groot aantal speelrondes.

In het geval van een spel met een RTP van 90%, betekent dit bijvoorbeeld dat spelers gemiddeld 90% van hun inzetten terug zouden kunnen winnen over een lange periode. Het is belangrijk om te begrijpen dat deze statistiek een gemiddelde is en geen garanties biedt voor individuele speelsessies.

Bij het Kansino online casino vind je een divers aanbod aan spellen met uiteenlopende RTP's. De uitbetalingspercentages variëren aanzienlijk per speltype. Videoslots hebben bijvoorbeeld verschillende RTP's afhankelijk van hun ontwerp en features. Jackpot slots neigen naar een lager RTP vanwege de potentiële grote uitbetalingen die ze bieden, wat betekent dat de frequentie van kleinere winsten lager kan zijn.

Aan de andere kant hebben tafelspelen zoals blackjack en roulette bij Kansino vaak een hoger RTP, soms boven de 97%. Met de juiste strategie kan blackjack een RTP bereiken van 98 tot 99%. Deze percentages benadrukken de potentieel hogere winstkansen bij tafelspelen in vergelijking met bepaalde slots.

Het kiezen van spellen met een hoger RTP kan dan ook optie zijn voor spelers die op zoek zijn naar spellen met de beste winkansen.

Kansino conclusie

Dit online casino viel bij ons direct goed in de smaak. De website is overzichtelijk en rustig en spelers kunnen rekenen op een ruim spelaanbod. Door de vele casino spellen die aangeboden worden hoeft de verveling werkelijk geen moment toe te slaan. Wie kiest voor spelen bij Kansino kan rekenen op een betrouwbare speelomgeving en daarmee een veilig en vertrouwd gevoel.

Wel is het jammer dat er geen casino bonussen beschikbaar zijn bij Kansino, maar voor wie hier geen waarde aan hecht is dat uiteraard geen enkel probleem. Wil jij kennis maken met dit online casino in Nederland? Klik dan gerust door naar de goksite en laat jezelf verrassen!

Laat je eigen review over Kansino achter

  1. Joe

    Snelle storting/betaling. Geen bugs

Een beoordeling toevoegen

1 2 3 4 5

Top 5 van Onlinecasino1.nl

Bonus tot € 711

220 Free Spins

Bonus tot € 250

100 Free Spins

Bonus tot € 100

Bonus tot € 200

25 Free Spins

Veel gestelde vragen

Check onze antwoorden op de meest gestelde vragen over Kansino of neem contact op voor meer informatie.

Ja, in het begin heette Kansino Batavia. De naamswijziging van Batavia Casino naar Kansino is doorgevoerd op 17 februari 2022 om verwarring en onduidelijkheid bij spelers weg te nemen en de focus op hun online casino activiteiten in Nederland te benadrukken​​​​.

Het is bekend dat Kansino AZ sponsort sinds 1 juli 2022.

Ja, Kansino is een Nederlands casino dat wordt beheerd door Play North Limited. Dit is een buitenlands bedrijf dat legaal kansspelen mag aanbieden als eigenaar Kansino in Nederland onder een licentie uitgegeven door de Nederlandse Kansspelautoriteit​​.

Ja, je kunt bij Kansino legaal in Nederland terecht. Het casino heeft een licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit​​.

Kansino biedt een optie voor zelfuitsluiting waarbij je je account kunt sluiten voor een bepaalde periode of permanent. Je kunt deze instellingen aanpassen in het gedeelte 'verantwoord spelen' van de website of door contact op te nemen met de klantenservice​​.

Kansino biedt een breed scala aan casinospellen, waaronder slots, tafelspellen en live casinospellen, maar ze bieden geen sportweddenschappen, bingo of poker.

Nieuwe spelers kunnen de Kansino welkomstbonus van 100% ontvangen op de eerste storting tot een maximaal bedrag van €250.

Op de website van Kansino Nederland kun je alleen maar storten met iDeal. Het minimale bedrag hiervoor is €10 euro en maximaal zal je €5000 per transactie toe kunnen voegen.
Kansino

Bonus tot € 250